PILEĆI RAŽNJIĆI SA POVRĆEM: Neodoljivi i sočni, lako se prave, a deci su najzanimljiviji
Rapsodija ukusa stiže iz tiganja za pola sata.
Sastojci:
- 500 g pilećih bataka i karabataka
- 3 paprike
- 1 manja tikvica
- 150 g pečuraka
- 2 glavice crnog luka
- Za marinadu:
- Soja sos
- So, biber, ulje
Priprema:
Meso odvojite od kostiju i isecite na kockice. Začinite po ukusu solju, biberom, prelijte soja sosom i uljem. Ostavite 30 minuta da stoji u marinadi. Isecite sve povrće na komade. Poređajte na ražnjiće naizmenično komad mesa i komad povrća. Pecite na roštilju ili u gril tiganju sa svih strana dok meso ne omekša.
(Trpeza)
Preporučujemo
MEDITERANSKI PIRINAČ: Posno jelo sa tajnim sastojkom koji mu daje poseban šmek
09. 04. 2024. u 17:52
JELO IZ RERNE: Šnicle sa povrćem, pečene u rerni, neverovatno sočne i ukusne
30. 03. 2024. u 12:00
KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona
DžERALD Knaus, šef ESI instituta i glavni protagonista i menadžer kampanje Aljbina Kurtija, rekao je da postoji nekoliko država članica Saveta Evrope koje se spremaju da blokiraju glasanje za prijem tzv. Kosova u Komitet ministara, gde pominje i dve savezničke države lažne države - Francusku i Nemačku.
04. 05. 2024. u 12:59
ISPOVEST RODITELjA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)
RODITELjI ubijene devojčice u Ribnikaru, Angeline Aćimović, govorili su za Novosti u podkastu "Mislim da je važno".
03. 05. 2024. u 16:05
POSLE OPTUŽBI DA KRIJE NACIONALNOST I VEROISPOVEST: "Ja sam Srpkinja, krstiću sina u Hramu!" Maja Berović o PRAVOM imenu i poreklu
"JA SAM Srpkinja i ponosim se time!"
01. 05. 2024. u 13:14
Komentari (0)