LJUBITELJI KAFE, OBOŽAVAĆETE GA: Jeftin kolač sa kafom i mlekom

Novosti online

29. 11. 2023. u 21:00

NE treba vam ni vreme ni novac a kolač savršen . Pravi se sa mlekom i kafom, a priprema je laka i brza. Probajte i uverite se sami.

ЉУБИТЕЉИ КАФЕ, ОБОЖАВАЋЕТЕ ГА: Јефтин колач са кафом и млеком

Foto Pixabay free images

Potrebno je:

    500 ml mleka

    100 g šećera
    3 kašike kukuruznog brašna
    30 ml vode
    2 kašičice instant kafe
    2 kašike vrele vode

Dodatno:

    2 kašičice šećera

    2 kašičice instant kafe
    malo ključale vode

Priprema:

Dodajte šećer u mleko, a kafu pomešajte sa vrelom vodom. Onda kafu sipajte u mleko. Sve promešajte pa dodajte skrob pomešan sa vodom i kuvajte, dok se ne zgusne. Stavite keks na dno svake posude, pa sipajte fil. Ostavite u frižideru 2 sata. Na kraju, penasto umutite šećer, kafu i vodu. Sipajte preliv preko kolača. Prijatno !

(Trpeza)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)