Bijeljinska bolnica dobila devet novih specijalista i supspecijalista

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

06. 05. 2023. u 16:15

DIREKTOR Bolnice JZU „Sveti Vračevi" prof.dr Zlatko Maksimović sa saradnicima, organizovao je prijem za devetoro lekara koji su se u protekla dva meseca vratili da nastave započeto usavršavanje u toj ustanovi, nakon završene specijalizacije i subspecijalizacije.

Бијељинска болница добила девет нових специјалиста и супспецијалиста

foto V Mitrić

Maksimović je rekao da je dosta toga urađeno u bijeljinskoj bolnici, ali da su ljudi najveće bogatstvo.

- Ulaganje u znanje i zdravlje nema cenu i zbog toga smatram da je ovo izuzetno važan događaj za našu ustanovu, regiju i našu državu - kaže dr Maksimović. - Ponosan sam što naša bolnica danas ima devet mladih doktora koji su završili specijalizaciju ili subspecijalizaciju i koji su se vratili u poslednja dva meseca da rade u našu ustanovu. Do kraja godine planiram I očekujem još deset specijalista ili subspecijalista da se vrate i nastave posao u našoj ustanovi.

Čelnik ovdašnje bolnice naglasio je da će, „kao rukovodilac te zdravstvene ustanove nastaviti da se zalaže za unapređenje uslova i uvođenje novih procedura u , kao i da će biti završeni svi započeti radovi“.

U protekla dva meseca subspecijalizaciju i specijalizaciju završili su: dr Saša Milojević, kardiolog, dr Emir El Chek, endokrinolog dr Bojana Simić, hematolog, dr Vanja Jokić- Vidović, pedijatar dr Ivana Milovanović, ginekolog – akušer dr Danijel Savić, hirurg; dr Srđan Petrović, hirurg Snežana Mirković, spec. medicinske biohemije i dr Aleksandar Milićević, psihijatar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)