PRETE PROTESTIMA ISPRED "VODOVODA": Nezadovoljstvo meštana banjalučkog naselja zbog lošeg vodosnabdevanja

D. M.

27. 07. 2023. u 06:15

MEŠTANI Donjih Kola, koji imaju problem sa vodosnabdevanjem, najavili su protest pred Gradskom upravom i "Vodovodom" u Banjaluci ako ih u narednih sedam do 10 dana ne poseti gradonačelnik Draško Stanivuković i predstavnici "Vodovoda" i obrazlože situaciju.

ПРЕТЕ ПРОТЕСТИМА ИСПРЕД ВОДОВОДА: Незадовољство мештана бањалучког насеља због лошег водоснабдевања

Foto:Srna

Predsednik Saveta mesne zajednica Donja Kola Srđan Ćutković rekao je da je u izgradnju cevovoda, sedam kilometara mreže i bazena uloženo 1,2 miliona KM, ali da vode i dalje nemaju.

Ćutković je istakao da je pre mesec dana bio sa gradonačelnikom Stanivukovićem kad se završavao bazen, koji je tada javno rekao da će 26. juna voda biti dovedena u sva mesta.

- Sad je jul i narod još nema vodu. Imali smo zbor građana u nedelju, 23. jula i dogovorili se da pošaljem dopis gradonačelniku, da zajedno sa direktorom "Vodovoda" dođu u Donja Kola i javno kažu kakvo je stanje. Ne znamo više šta da radimo, svaki dan je sve gore - rekao je Ćutković.

Dodaje da ima informaciju da je dopis stigao u Gradsku upravu i da se razmatra kada da dođu u ovu MZ.

Loša infrastruktura

SRĐAN Ćutković je napomenuo da imaju i problema sa lošom putnom infrastrukturom i da ništa nije urađeno iako je gradonačelnik obećao sanaciju udarnih rupa.

- Grad nas je zapostavio - zaključio je Ćutković.

- Ako ne dođu u roku od 10 dana, svi meštani Donjih Kola i ostalih mesnih zajednica koji imaju problema sa vodosnabdevanjem, idu u protest. Izaći ćemo pred "Vodovod" i Gradsku upravu. Ovo je sramota. Lani smo imali katastrofalne probleme, ove godine opet, još je ova godina bila kišna - rekao je Ćutković.

Istakao je da danas neki krajevi ove MZ imaju vode, a neki nemaju, odnosno da su gornji delovi Donjih Kola bez vode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe