DEVOJKA BOSA ISTRČALA IZ STANA I NESTALA: Misteriozni nestanak Tanije Varajić u Doboju

Невена Бунић
Nevena Bunić

29. 07. 2023. u 06:15

NEMA ni traga ni glasa Tanii Varajić (23), devojci iz Kanade, koja je misteriozno nestala u Doboju 4. jula. Porodica je očajna, i moli sve koji imaju bilo kakav trag da im se jave ili da pozovu policiju.

ДЕВОЈКА БОСА ИСТРЧАЛА ИЗ СТАНА И НЕСТАЛА: Мистериозни нестанак Таније Варајић у Добоју

Foto: Pritnskrin/Prva TV

Tania je nestala usred noći iz bakinog stana u Doboju, a prema rečima ukućana, izašla je bosa. Na sebi je imala belu majicu i sivu trenerku. Kako su naveli ukućani, nije ponela telefon niti lična dokumenta.

Sitnije je građe, visoka oko 163 centimetra, ima 54 kilograma, kratku smeđu kosu i plave oči.

Ubrzo nakon prijave nestanka, alarmirana je policija u Doboju, koja je prečešljala grad. U potragu je uključeno više policijskih službenika, pripadnika Žandarmerije, psi tragači, pripadnici spasilačkih službi...

Preskočila bakin krevet

IGOR Jurić je rekao da ima saznanja da je devojka u toku noći iznenada napustila stan.

- U toku noći je otvorila prozor i bukvalo preskočila preko bakinog kreveta i izašla iz stana. Ne znamo koji su razlozi za to - rekao je Jurić.

- Apelujemo na građane da ukoliko vide nestalu ili dođu do bilo kakvih saznanja, da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozovu broj 122 - saopšteno je iz PU Doboj.

Njena majka Gordana u vreme nestanka bila je na putu iz Kanade za Doboj. Čula se sa Tanijom neposredno pred nestanak i kako kaže, ona je bila raspoložena. Ne može da pretpostavi šta se desilo, i zbog čega je napustila stan.

I prema izjavama drugih članova rodbine, devojka je bila zadovoljna u Doboju, i ne znaju šta se desilo. Nadzorne kamere su snimile odlazak Tanie iz zgrade u kojoj je stanovala njena baka, ali ništa više od toga.

I Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić" apelovao je na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Tanii da se odmah jave porodici ili policiji. On je za televizuju Prva rekao da je je dosta vremena prošlo od nestanka, i da je porodica očajna.

- Veoma bitan detlja je plava jakna, koju je ona ranije donela u stan, i koja nije njena. Ako bilo ko zna kome pripada, neka se javi. Nadamo se i verujemo da je živa - rekao je Jurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)