UBIJENI INSPEKTOR SLOVIO ZA JEDNOG OD NAJBOLJIH Oglasila se policija: Više lica privedeno

V. M.

02. 10. 2023. u 09:00

N. M. (38), koji je ubijen u Bijeljini, slovio je za jednog od najboljih policajaca, saznaju "Novosti".

УБИЈЕНИ ИНСПЕКТОР СЛОВИО ЗА ЈЕДНОГ ОД НАЈБОЉИХ Огласила се полиција: Више лица приведено

Foto: Printskrin/ Jutjub/ RTRS vijesti

Bio je jedan od najstručnijih policajaca, ne samo u PU Bijeljina, gde je radio.

Kako saznajemo, bio je čestit i pošten, istaknut u borbi protiv kriminala, što ga je izgleda i koštalo života.

Podsetimo, policijski inspektor N. M. ubijen je oko ponoći iz vatrenog oružja u pucnjavi u Bijeljini, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave. U okviru istrage privedeno je više lica. Iz policije navode da im je sinoć u 23.57 časova prijavljeno da je u Ulici Meše Selimovića u Bijeljini pucano iz vatrenog oružja na policijskog službenika N. M., koji je od zadobijenih povreda smrtno stradao.

- Sve mere i radnje u vezi sa ovim krivičnim delom preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a u okviru dosadašnje istrage više lica je privedeno od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina i Uprave kriminalističke policije - navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!