OVO JE INSPEKTOR NENAD UBIJEN U BIJELJINI: MUP se oprašta od kolege, upucan kad je izlazio iz kluba (FOTO)

Novosti Onlajn

02. 10. 2023. u 13:33

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova Republike Srpske oprašta se od policijskog službenika Nenada Markovića koji je ubijen prošle noći u Bijeljini.

ОВО ЈЕ ИНСПЕКТОР НЕНАД УБИЈЕН У БИЈЕЉИНИ: МУП се опрашта од колеге, упуцан кад је излазио из клуба (ФОТО)

Foto: Printskrin/Fejsbuk/ Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS)

Iz MUP-a su izrazili saučešće porodici Marković.

- Nenad je rođen 1985. godine u Ljubljani, osnovnu i srednju školu završio je u Bijeljini, a Visoku školu unutrašnjih poslova završio je 2008. godine u Banjaluci. Policijsku karijeru započeo je pre 15 godina, kao pomoćnik komandira Policijske stanice Bijeljina, zatim je obavljao poslove zamenika komandira Policijske stanice, dok od 2019. godine obavlja poslove inspektora kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina. Tokom svog rada u službi dva puta je pohvaljivan od strane načelnika Policijske uprave Bijeljina - naveli su iz MUP-a.

Iz MUP-a su naveli da su iza Markovića ostali ožalošćeni roditelji, supruga i sin, kao i kolege i prijatelji.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/ Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS)

Podsetimo, policijski inspektor Nenad Marković ubijen je noćas u Bijeljini, a za sada su uhapšene četiri osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom. Među njima je i osumnjičeni Nikola K. koji je i ranije osuđivan za više krivičnih dela.

Nikola je sin poslanika u NSRS-u i njegovo ime se i ranije pojavljivalo u policijskim dosijeima.

Nikola K. i inspektor Marković, prema nezvaničnim informacijama, navodno nisu bili u sukobu, a prema dosad dostupnim informacijama, u Markovića je pucano u trenutku kada je izlazio iz kluba.

BONUS VIDEO: BRZA I EFIKASNA AKCIJA POLICIJE - Uhapšeni osumnjičeni za dvostruko ubistvo mladića u Futogu

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024