TUŽILAŠTVO ĆE TRAŽITI PRITVOR ZA OSUMNJIČENE: Privedene još 3 osobe zbog ubistva policijskog inspektora u Bijeljini

Novosti online

03. 10. 2023. u 22:42

NIKOLA Kokanović, koji je osumnjičen za ubistvo policijskog inspektora iz Bijeljine Nenada Markovića (38), sproveden je u Okružno javno tužilaštvo Bijeljina.

ТУЖИЛАШТВО ЋЕ ТРАЖИТИ ПРИТВОР ЗА ОСУМЊИЧЕНЕ: Приведене још 3 особе због убиства полицијског инспектора у Бијељини

foto VMitrić

U Tužilaštvo su dovezene još tri osobe.

Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini objavilo je večeras da će zatražiti pritvor za četiri osobe uhapšene u okviru istrage ubistva policijskog inspektora Nenada Markovića.

foto V Mitrić

Tužilaštvo će predložiti pritvor za osumnjičenog K. N. zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo i za osobe čiji su inicijali S. D. B. S. i D. Š. zbog sumnje da su izvršili krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva.

Svi osumnjičeni se terete i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/ Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS)

Podsećamo, do pucnjave je došlo u noći između 1. i 2. oktobra, ispred ugostiteljskog obekta JIL, usled čega je ovaj ovaj policijski službenik ubijen.

Husejnagićeva je istakla da su, nakon ubistva, izvršeni pretresi na tri lokacije u Bijeljini, ali da su pretresi obavljeni i na području Brčkog.

BONUS VIDEO: AKCIJA ARMAGEDON, UHAPŠENI PEDOFILI: Mamili decu preko Fejsbuka i Instagrama, zaplenjeni računari

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu