NEŠIĆ PREDAO PAPIRE TUŽILAŠTVU O KRISTIJANU ŠMITU: Vreme je da saznamo ko je vlasnik BiH

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

16. 10. 2023. u 13:03

MINISTAR bezbednosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić predao je Tužilaštvu BiH sve relevantne dokaze o protivzakonitom ponašanju Kristijana Šmita i njegovog obezbeđenja, a koje su prikupile bezbednosne agencije, rečeno je" Novostima" u tom resoru Saveta ministara BIh.

НЕШИЋ ПРЕДАО ПАПИРЕ ТУЖИЛАШТВУ О КРИСТИЈАНУ ШМИТУ: Време је да сазнамо ко је власник БиХ

foto v mitrić

- Vreme je da stvari izađu na površinu i da dobijemo odgovore na pitanja koja javnost dugo očekuje. Da li pravosuđe u BiH postupa po informacijama i dokazima legitimnih institucija BiH ili je fontana za ispunjavanje želja nelegitimnih pojedinaca. Vreme je da saznamo ko je vlasnik BiH? Da li su to Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali koji biraju svoje predstavnike da upravljaju zemljom, ili je vlasnik jedan čovek, stranac. Da li su poslanici u Predstavničkom domu PS izabrani od naroda da donose zakone, kao jedini ovlašćeni ili su izabrani da “statiraju u kukuruzu”, a zakone da nameće onaj ko na to nema pravo. Ako ostavimo po strani Srednji vek, u BiH su vrhovna vlast bili stranci u vreme austrougara ali je tada bila proglašena aneksija BiH - kazao je Nešić.

Bili su, kaže Nešić, "za vreme Drugog svetskog rata, ali je tada bila proglašena okupacija BiH".

- Odnosom Tužilaštva BiH prema danas dostavljenim dokazima pokazaće se da li je BiH proglašena protektoratom i kolonijom ili je suverena država - zaključio je Nešić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)