DEČACI U TEŠKOM STANJU: Saobraćajna nesreća u RS, zamenik načelnika opštine Stanari pijan automobilom udario maloletnu braću i pobegao

Novosti online

25. 10. 2023. u 13:56

ZAMENIK načelnika opštine Stanari Miloš Garić (26) uhapšen je zato što je pijan automobilom udario dva maloletna brata i pobegao.

ДЕЧАЦИ У ТЕШКОМ СТАЊУ: Саобраћајна несрећа у РС, заменик начелника општине Станари пијан аутомобилом ударио малолетну браћу и побегао

Foto: D. Pozderović

– Pijan je automobilom udario dva brata od 16 i 17 godina i zatim pobegao sa lica mesta i ostavio ih da tako teško povređeni leže na putu. Čuo sam da su im polomljene lobanje, vilične kosti i da imaju druge teške povrede. Jednom je i život ugrožen – rekao je izvor Srpskainfo.

Garić je inače i član stranke SDS.

U PU Doboj su potvrdili da su uhapsili M. G. sa područja opštine Stanari, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela „ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „nepružanje pomoći“.

– Na magistralom putu u mestu Pločink, grad Doboj, sinoć oko 18.35 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao M. G. koji je upravljao automobilom „opel” i dva maloletna pešaka. Nakon saobraćajne nesreće M. G. se udaljio sa lica mesta – rekli su u PU Doboj. - Alkotestiranjem vozača utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,58 promila. U ovoj saobraćajnoj nesreći teške telesne povrede zadobila su oba maloletnika i upućeni su na dalje lečenje u Univerzitetsko-klinički centar Repubike Srpske u Banjaluci.

U UKC Srpske su rekli da je pacijent M. B. (16) primljen u Kliniku za anesteziju i intenzivno lečenje.

– Pacijent je primljen u toku noći i zbrinut. Zadobio je povrede kostiju lica i priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvesne – pojasnili su u UKC Srpske.

Njegov brat P. B. (17) primljen je u Kliniku za neurohirurgiju.

– Pacijent je dobio povrede glave, stabilnog je zdravstvenog stanja, zbrinut, te ostaje na daljem praćenju i lečenju – pojasnili su iz UKC Republike Srpske.

(Srpskainfo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)