VESELI SE SRPSKI RODE: Baja Mali Knindža, Danica Crnogorčević, Aca Lukas i Miroslav Ilić nastupaju na Trgu Krajine za 9. januar

Novosti online

04. 01. 2024. u 20:40

REGIONALNE zvezde Baja Mali Knindža, Aca Lukas i Miroslav Ilić nastupiće 9. januara na Trgu Krajine u Banjaluci na Dan Republike Srpske.

ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ: Баја Мали Книнџа, Даница Црногорчевић, Аца Лукас и Мирослав Илић наступају на Тргу Крајине за 9. јануар

Foto: Marija Mlađen/ATA images

Posetioce očekuje pravi muzički spektakl na koncertnoj bini odmah po okončanju svečanog defilea.

Baja Mali Knindža nastupiće sa pesmom o Republici Srpskoj koja je pripremljena specijalno za Dan Srpske kao odgovor na aktuelna dešavanja.

- Ovo je država, nije entitet! Onaj što nas ne voli, nema legitimitet - stihovi su pesme koja još nije izvođena i svoju premijeru doživeće na koncertu 9. januara.

Nakon svečanog defilea nastupiće Danica Crnogorčević koja je u čast Republike Srpske pripremila pesmu "Za život Srpske". Očekuje se izvođenje izuzetno popularnih pesma poput "Veseli se srpski rode" ali i "Pukni zoro" zajedno sa Policijskim orkestrom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Centralni događaj Dana Republike počinje 9. januara u 17.00 časova svečanim defileom u kojem će učestvovati više od 900 pripadnika MUP-a Srpske, predstavnici javnog i civilnog sektora. Na Trgu Krajine očekuje se dron spektakl sa oko 200 dronova.

Svečana akademija, povodom Dana Republike Srpske, zakazana je za 08. januar u 16.00 časova u Sportskoj dvorani "Borik".

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo