MOĆAN ODGOVOR NA PALJENJE TROBOJKE UZ ALAHU AKBAR: Slavimo jer dobro znamo da bez Republike Srpske za nas u BiH života nema

Novosti online

10. 01. 2024. u 15:26

MIR - to je poruka koja je juče poslata sa centralne proslave Dana Republike Srpske u Banjaluci, istakao je Radovan Kovačević, delegat u Klubu srpskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH.

МОЋАН ОДГОВОР НА ПАЉЕЊЕ ТРОБОЈКЕ УЗ АЛАХУ АКБАР: Славимо јер добро знамо да без Републике Српске за нас у БиХ живота нема

Foto: Printskrin/TikTok

- Niko nije vređan, nikome nije prećeno, nikome nije upućena nijedna ružna reč - napisao je Kovačević na društvenoj mreži Iks.

Kovačević ističe da su za to vreme u Federaciji BiH u Zenici uz povike "Alahu akbar" zapalili zastavu Republike Srpske i pod pretnjama po ličnu bezbednost pravoslavnog sveštenika i njegove porodice u Konjicu uklonili zastavu srpskog naroda, inače konstitutivnog naroda u BiH.

- Zato slavimo. Jer dobro znamo da bez Republike Srpske za nas u BiH života i slobode nema. Zato je Republika Srpska simbol Slobode! - poručio je Kovačević.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)