MOĆNA PORUKA PUTINOVIH "VUKOVA" SRPSKOJ: Rusija će da ojača i doći će da vam pomogne (VIDEO)

Novosti online

10. 01. 2024. u 19:10

VOĐA Moto kluba "Noćni vukovi" Aleksandar Zaldostanov Hirurg čestitao je 32. rođendan Republici Srpskoj i poručio da su Rusi svim srcem uz srpski narod.

МОЋНА ПОРУКА ПУТИНОВИХ ВУКОВА СРПСКОЈ: Русија ће да ојача и доћи ће да вам помогне (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Zaldostanov je istakao da na rođendan Republike Srpske želi da poželi svojoj srpskoj braći da "sila živi i da ne ugase ovu vatru u prelomnim trenucima za Srbiju", prenosi RT Balkan.

- Mi Rusi smo svim srcem uz srpski narod. Ostalo je sasvim malo vremena. Držite se koliko možete. Rusija će da ojača i doći će da vam pomogne. Srećan rođendan Republiko Srpska - poručio je vođa "Noćnih vukova".

Ova moto klub svake godine, u proteklih 20 godina, organizuje novogodišnje predstave za đecu, a poslednjih nekoliko godina predstava koja se izvodi 9. januara posvećuje se Srbima i Republici Srpskoj.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima