BRITANCI POPUSTILI POSLE VAPAJA ĆERKE SONJE: Karadžiću, ipak, dali lekove

Novosti online

05. 04. 2024. u 17:40

UPRAVA britanskog zatvora "Vajt" odlučila je da svom pritvoremiku Radovanu Karadžiću dozvoli da primi terapiju, ali tek pošto je satima trpeo nesnosne bolove i nakon što je srpsku javnost o tome alarmirala ćerka prvog predsednika Republike Srpske Sonja Karadžić Jovičević.

БРИТАНЦИ ПОПУСТИЛИ ПОСЛЕ ВАПАЈА ЋЕРКЕ СОЊЕ: Караџићу, ипак, дали лекове

Foto Privatna arhiva

Kako Novosti nezvanično saznaju, Karadžić je za sada stabilno I tek bi trebalo da se utvrdi šta je prouzrokovalo nesnosne bolove kojima je bio izložen.

Podsetimo, prvi predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji se nalazi u britanskom zatvoru, trpi užasne bolove jer mu nisu dali neophodne lekove niti ima lekarsku pomoć. To je ranije izjavila njegova kćerka Sonja Karadžić Jovičević i istakla da to smatra pokušajem ubistva.

- Danima mi Radovan govori da ima bolove u stomaku i karlici koji se povećavaju. Lekove koje je trebalo da dobije nisu mu dali. Čekao je, pokušavao da dođe do lekara. Nije mi dao da se obratim medijima - rekla je Jovičevićeva.

Ona je istakla da je Radovan danas pozvao u 14.30 časova i da je jedva govori, ali je uspeo da kaže da mu je stomak ogroman od sinoć, da ima užasne bolove i da niko neće da mu pomogne niti da zove lekara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?