VIKEND FOČANSKA "DRINSKA AVANTURA": Otkazan nedeljni rafting

R.Milović

24. 07. 2020. u 10:24

OVOGODIŠNjA Četvrta "Drinska avantura", u Foči,koja u sadržaju programa, okuplja trkače, bicikliste, raftere i ribolovce, Odlukom Kriznog štaba opštine Foča, izostaviće, planirani rafting rekom Drinom.

ВИКЕНД ФОЧАНСКА ДРИНСКА АВАНТУРА: Отказан недељни рафтинг

Foto: R.Milović

-Uvažili smo razloge Kriznog štaba, pa ćemo, umesto tri dana, manifestaciju skratiti na oetak i subotu Krenućemo noćnom trkom, dugom 1.600 metara, osvetljenom stazom od Gradskog trga do Planinskog doma.

Danas u subotu, na programu je biciklistička trka u dužini od 30 kilometara, kružno od Foče do Peščanih piramida i Miljevine. Pored takmičara iz Foče i Kalinovika, za sada su nam se prijavili takmičari iz Trebinja, a prošlogodišnje prvo mesto u biciklizmu brani Spaić Petar iz Trebinja.

U subotnje predvečerje na ušću Ćehotine u Drinu, kod "Akva parka", tradicionalno ćemo imati i školu za mlade ribolovce. Oni će učestvovati i u puštanju u Drinu 10.000 komada mlađi potočne pastrmke- kaže za "Novosti" Mladen Mandić predsednik Omladinskog pokreta iz Foče, u čijoj organizaciji se i održava "Drinska avantura", koja ima za cilj promociju turističke ponude Foče.

Nagrade za pobednike u trkama i ribolovi je obezbedila Opština Foča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)