ODLEŽALA UBISTVO MUŽA, SAD UBILA MAJKU: Novi detalji stravičnog zločina u Zvorniku

O.M.

26. 08. 2020. u 12:15

ОДЛЕЖАЛА УБИСТВО МУЖА, САД УБИЛА МАЈКУ: Нови детаљи стравичног злочина у Зворнику

Foto: D. Pozderović

RAMZA Karajčić (62) iz Kozluka, koja je uhapšena zbog sumnje da je sekirom ubila svoju majku Namku Kokić (83), već je osuđivana zbog ubistva i to svog muža Ramadana Karajčića (52) kojeg je 30. juna 2009. godine zatukla sa namjanje 41 udarcem budakom po glavi.

Zbog tog zločina Okružni sud u Bijeljini Ramzu je osudio na pet godina zatvora. Po izlasku iz zatvora živela je u domaćinstvu sa svojom majkom Namkom. Istražioci navode da je novom stravičnom zločinu prethodila svađa između majke i ćerke.

- Došlo je do svađe između njih dvije, nakon čega je Ramza dohvatila sekiru i sa više udaraca usmrtila svoju majku. Zasada nije poznato oko čega su se svađale i više detalja biće poznato nakon njenog saslušanja - navode u PU Zvornik.

Ramza je i muža usmrtila nakon što su se posvađali u kući njenog brata Fadila Kokića. Ramadan je tada legao na sunđer u dnevnom boravku, a Ramza je otišla u kuhinju po budak. Dok je Ramadan ležao na leđima prišla mu je sa strane i brutalno ga tukla poljoprivrednom alatkom dok mu nije smrskala glavu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Milos

26.08.2020. 12:18

Ona je za ubistvo muza dobila PET godina zatvora!!!!!! Koliko veredi ljudski zivot kod nas, nista. Svuda i svetu bi za to dobila dozivotnu robiju pa ne bi bila u prilici da ubije i majku. Nju treba na dusi da nose sudije koje su je tako blago kaznile.