SLAVA "KOPREDA“: Komunalno preduzeće obeležilo 46 godina poslovanja

V. Mitrić

21. 09. 2020. u 14:02

KOMUNALNO preduzeće „Kopred“ iz Ugljevika obeležilo je 46 godina uspešnog poslovanja i krsnu slavu Rođenje Presvete Bogorodice.

СЛАВА КОПРЕДА“: Комунално предузеће обележило 46 година пословања

Foto: V. Mitrić

Direktor preduzeća Milan Lazić zahvalio je  radnicima na predanom radu koji je prema njegovim rečima rezultirao poslovanjem u suficitu.

- Imamo u 3.800 korisnika usluga snadbevanja vodom i zbrinjavanja i deponovanja komunalnog odpada, a 2.000 korisnika se brinemo o kanalizacionim uslugama  rekao je Lazić.

U ovom delu RS se od 2017. godine redovno beleži proširenje vodovodne mreže.

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić prisustvovao je slavi ovog preduzeća i čestitao  radnicima slavu i uspešno poslovanje.

- Na naše zadovoljstvo „Kompred“ je jedno od najuspješnijih preduzeća, ne samo na teritoriji opštine Ugljevik, nego i u celoj Republici Srpskoj - rekao je Perić.-Ovo preduzeće pruža kvalitetne usluge vodosnabdevanja i odvoza čvrstog odpada stanovnicima opštine Ugljevik.Sama činjenica da je 95 odsto pokrivenosti odvoza čvrstog odpada sa područja opštine Ugljevik govori o uspešnosti ovog preduzeća, a posebno je pozitivno da je vodosnabdijevanje u svim mesnih zajednicima poboljšano.                             

Kum  slave je Rudnik i termoelektrana Ugljevik, a direktor ovog privrednog giganta Čedomir Stojanović poželeo je  radnicima da i u narednom periodu kao i do sada predano obavljaju svoje dužnosti kako bi se održali pozitivni trednovi poslovanja.

- Ovo je dobro organizovano preduzeće koje radi na dobrobit svih  građana opštine Ugljevik -naglasio je Stojanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)