KORONA U SRPSKOJ Zaražene još 63 osobe, četvoro preminulo

S.M.

06. 10. 2020. u 13:31

OD poslednjeg izveštaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u poslednja 24 časa izvršeno je testiranje 428 laboratorijskih uzoraka, a novi virus korona potvrđen je kod 63 osobe u RS.

КОРОНА У СРПСКОЈ Заражене још 63 особе, четворо преминуло

Foto: D. Pozderović

Radi se o 31 muškoj i 32 ženske osobe, od kojih je 18 mlađe, 31 srednje i 14 osoba starije životne dobi.


Prema mestu prebivališta,18 osoba je iz Banjaluke, po osam iz Gradiške i Doboja, sedam iz Prijedora, po četiri osobe iz Bijeljine i Laktaša, tri iz Foče, dve iz Rudog i po jedna osoba je iz Višegrada, Zvornika, Kotor Varoša, Mrkonjić Grada, Novog Grada, Pala, Prnjavora, Stanara i Ugljevika.

U poslednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo RS prijavljena su četiri smrtna slučaja kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona. Radi se o dva muškarca i dve žene starije životne dobi iz Modriče, Doboja, Prnjavora i Banjaluke. Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 9.706 slučajeva virusa korona, a preminulo je ukupno 318 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona. U Republici Srpskoj, od novog virusa korona, do sada se oporavilo ukupno 6.596 osoba, a testirano je ukupno 82.443 osoba. Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 184.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati