PRVI DAN KAMPANJE NAJAVIO ŽESTOKU BORBU: U Modriči za načelničku fotelju trče četiri kandidata

V. Blagojević

16. 10. 2020. u 23:59

LOKLANI izbori u Modriči će po svemu sudeći izazvati najveću pažnju u Republici Srpskoj.

ПРВИ ДAН КAMПАЊE НAJAВИO ЖEСTOКУ БOРБУ: У Moдричи зa нaчeлничку фoтeљу трчe чeтири кaндидaтa

Foto: Vid Blagojević

Za 27 odbornika u opštinskom parlamentu kandidovalo se 280 narodonih tribuna. Kuriozitet je da se od 27 kandidvanih partija čak 13 njih ima samo po jednog odborničkog kandidata. Modriča je specifična i po tome što se za načelničku fotelju bore četiri kandidata. Vladajući SNSD je kandidovao Maru Milošević posle nekih neslaganja u stranci. Nju podržavaju još DNS i SPS. Gordana Vidović je kndidat ispred Seljačke stranke, Risto Marić isprea Socijlističke partije i Jovica Radulović ispred SDS-a i PDP-a.

SNSD-e je započe najžešće trku za opštinske fotelje sa centra Modriče, gdje su prestavaljeni kandidati za odbornike i Mara Milošević jedna od najmlađih kandidata za ovu funkciju u Republici Srpskoj. Ona i Jovan Mišić nosilac liste zalepili su prvi plakat uz najavu sigurne pobede.

Foto: Vid Blagojević

Jovan Mišić i Mara Milošević

-Pred nam su brojni projekti koji će doneti Modriči bolji život. Uz podršku građana Modriče i rukvodstva SNSD-a na čelu sa predsednikom Miloradom Dodikom sigurno pobeđujemo 15.novembra. –rekla je nakon leplenja prvog plakata Mara Milošević

Trku za fotelju načelnika skormnije je započela Seljačka stranka. Gordana Vidović kao kandidatkinja ima svoj programa za građana Modriče i koji će do izbora na pogodana način presatviti građanima.

Foto: Seljačka stranka RS

Gordana Vidović

-Naša lista kandidata ima veliki šanse i ja očekujem tri odbornika. Imala sam ideju i predlagala da nas četri kandidata zajednički sa centra počnemo ovu kampanju i da jedni drugima obećamo fer i korektnu trku pa neka pobedi onaj koga narod izabere.- naglasila je Vidovićeva.

Početak kampanje SDS je simbolično ozničio postavljanjem transparenta preko ulice kod prostorija stranke, tačno u 24 časa a Jovica Radulopvić kandidat za načelenika se obratio građanima preko svoje fejsbuk stranice.

Foto: Vid Blagojević

Jovica Radulović

-Danas službeno počinje izborna kampanja za predstojeće lokalne izbore. Iskreno se nadamo i verujemo da će kampanja biti fer, korektna, kulturna, da ćemo se svi ponašati onako kako naši građani očekuju i zaslužuju. Naš grad zaslužuje i može bolje. Izgradimo Modriču po meri svih nas.- poručio je Radulović

   Risto Marić imao je smrtni slučaj u porodici i to ga je to omelo u u ovim prvim aktivnostima kampanje.

-I pored toga slučaja naši aktivisti su stalno na terenu i u razgovoru su sa građanima gdje dolaze do onoga što oni očekuju od buduće vlasti. Inače naša vodilja je da udrnički krenemo u stvaranje bolje budućnosti Modriče i da je pokrenemo iz dosadašnje učmalosti. –rekao je Marić.

Foto: plakat

Risto Marić

Od ulaza u Modriču pa do centra grada, u ulici dugoj oko 2 kilomtera postavljeno je 13 transparenata preko ulice, dakle na svakih 150 metra neko vas gleda sa visine.Svima koji ualaze u Modrči sa tih transparenta se osmehuju ili podsmehuja brojna lica koja trče trku za fotelju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao