UHAPŠEN MUŠKARAC U PRNJAVORU U dvorištu porodične kuće pucao iz automatske puške, oduzet mu arsenal oružja

N. Đ.

03. 11. 2020. u 15:27

PRNjAVORSKA policija u noći između ponedeljka i utorka uhapsila je V.J. koji se u ovom gradu, uznemirivši sugrađane, oglasio rafalom iz automatske puške.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ У ПРЊАВОРУ У дворишту породичне куће пуцао из аутоматске пушке, одузет му арсенал оружја

Foto: Arhiva VN

Prema zvaničnim informacijama, srećom niko nije povređen.


Iz policije su danas saopštili da su V.J. lišili slobode noćas u 01.30, ubrzo nakon što su dobili prijavu da je u dvorištu porodične kuće, iz automatske puške ispalio pet hitaca u vazduh.

-Izvršeno je alkotestiranje lica V.J. kojom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu 1,48g/kg. Od V.J. je oduzeta automatska puška, automatski pištolj i određena količina municije-sapšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Meštani prnjavorskog naselja kod Gložića i Ukrajinske crkve, gde se incident i odigrao, ispričali su da ih je, u gluvo doba noći, veoma uznemirila puščana paljba, probudivši ih iz dubokog sna a neke zabrinula prikovane uz TV-ekrane, dok su pratili izveštaje o baš te noći terosističkom napadu u Beču.

U toku je kriminalistička obrada V. J. i rad na dokumentovanju krivičnog dela „nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija“, saopštili su iz banjalučke PU.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)