MIĆIĆ ODRŽAO OBEĆANJE: Grad Bijeljina smanjio za pola kirije zakupcima 172 štanda u Agrotržnom centru

V. M.

04. 11. 2020. u 19:08

NAKON nedavne odluke Gradskog štaba za vanredne situacije Bijeljina da, zbog ekonomskih posledica izazvanih virusom korona, pomogne zakupcima tezgi na Agrotržnom centru, tako što će im umanjiti kirije za 50 odsto, gradonačelnik Mićo Mićić posetio je ove preduzetnike i poručio im da Gradska uprava oseća njihove probleme i čini sve da ih reši.

МИЋИЋ ОДРЖАО ОБЕЋАЊЕ: Град Бијељина смањио за пола кирије закупцима 172 штанда у Агротржном центру

Foto: V. Mitrić

- Osim ugostiteljskog i turističkog sektora i ova oblast veoma je pogođena posledicama korone. Zato smo odlučili da ovim ljudima pomognemo, na način da im kirije od oktobra do janura smanjimo za pola. Time ćemo pomoći, ne samo njima, nego i preduzeću Grad, koje je odnedavno pod gradskom kontrolom - kaže Mićić.

Foto: V. Mitrić

 

Upravnik Agrotržnog centra Milan Ljubojević izrazio zadovoljstvo zbog pomoći grada.

 - Rukovodstvo preduzeća Grad  razgovaralo je sa gradonačelnikom pre 15 dana i, kao što vidite, došao je da ispuni obećanje da će Gradska uprava pomoći zakupcima 172 štanda i našem preduzeću – naglasio je Ljubojević.

Zakupac Zora Simeunović kaže da će im ovo značajno smanjenje kirije pomoći da se održe.

Foto: V. Mitrić

 

- Sad ne radimo ništa. Kao što vidite, nema kupaca. Nismo imali školske mature, nema stranaca, nema svadbi, nemamo ništa, sve se svodi na ništa. Ova pomoć nam znači mnogo, da preživimo.  Kirije su od 250 do 520 KM. Moja iznosi 360 KM. Zahvalni smo i rukovodstvu preduzeća Grad i gradonačelniku Mićiću – kaže Simeunovićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024