OTVORENO NOVO OBDANIŠTE I FISKULTURNA SALA: Predsednica Srpske Željka Cvijanović u Patkovači (FOTO)

B.MILOŠEVIĆ

04. 11. 2020. u 22:32

- DOGOVOR da se okupimo oko jedne ideje, i zajedničkog nastupa Vlade i lokalne zajednice na svim bitnim projektima za Republiku Srpsku, već daje odlične rezultate - rekao je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, prilikom otvaranja novog obdaništa i fiskulturne sale u OŠ "Jovan Dučić" u Patkovači, kome je prisustvovala ipredsednica RS Željka Cvijanović.

ОТВОРЕНО НОВО ОБДАНИШТЕ И ФИСКУЛТУРНА САЛА: Председница Српске Жељка Цвијановић у Патковачи (ФОТО)

Foto: B.Milošević

Izgradnja fiskulturne sale koštala je više od milion maraka, a izgrađena je zajedničkim sredstvima Vlade Srbije, Vlade RS i Gradske uprave Bijeljina.

- Semberija će nastaviti ovakvim putem, a zajednički nastup svih institucija, daje dobre rezultate. Bijeljina će postati grad budućnosti - istakao je Mićić.

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, izrazila je zadovoljstvo činjenicom da su izgrađena dva nova objekta za najmlađe, za one koji su budućnost Srpske.

Foto: B.Milošević

- Ponosna sam svaki put, kada sa meštanima podelim radost zbog zajedničkog uspeha. Sve što zajednički uradimo, vodi nas ka jednom cilju - jakoj i stabilnoj Republici Srpskoj. Verujem u ideju okupljanja svih zdravih snaga i pameti zarad bolje budućnosti svih nas - istakla je predsednica Cvijanović.

U ime mališana, roditelja, nastavnika i učenika iz Patkovače, svima koji su pomogli realizaciju ovih projekata, zahvalili su direktori ovih ustanova, Slaviša Vujanović i Dejan Vuković.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RODOLJUBOVO TELO NAĐENO PORED ŠKOLE, SUMNJA SE DA JE UBIJEN UDARCEM U GLAVU: Jeziv zločin potresao Srpsku, evo šta je prethodilo krvavom piru