NOVI STARI NAČELNIK: Vasiliju Periću šesti mandat na čelu Ugljevika

V.M.

15. 11. 2020. u 22:17

VASILIJE Perić(SDS), novi je stari načelnik Ugljevika, koji je, na ovim izborima za protivkandidata imao istaknutog kadra SNSD, diplomiranog inžernjera iz Rudnika i TE „Ugljevik“, narodnog poslanika u Narodnoj skupštini RS.

НОВИ СТАРИ НАЧЕЛНИК: Василију Перићу шести мандат на челу Угљевика

Foto: V. Mitrić

Prema nezvaničnim podacima, Perić je dobio 57 odsto, a njegov takmac Tasovac 43 odsto glavova. Razlika je, po izvoru SDS je, „oko 1500 glasova u korist Perića“.

- Hvala našim sugrađanima i meštanima, koji su, uprkos pandemiji korona virusa, izašli u velikom broju na ove izbore, poštujući sve mere -kaže Perić.

- Bio sam i biću načelnik opštine za sve građane, kao i do sada, što ljudi, na kraju, znaju da cene i poštuju, ali pre svega je vrednovano ono što sam sa svojim timom uradio svih ovih godina, u svim oblastima života i rada, vodeći računa o svim našim ljudima u svim ulicama, sokacima i zaseocima.

Prve čestitke Perić je dobio od gradonačelnika Loznice, Vidoja Petrovića, sa kojim Ugljevik ima odličnu saradnju i od akademika profesora dr Mirka Kerkeza, predsednika Naučnog saveta Srpske kraljevske akademije naučnika i umetnika iz Beograda.

- Ugljevik je, svih ovih godina, u sve kroz šta smo prolazili, gajio i negovao tekovine demokratije, čiji smo bili i ostali garant, kao i svega onoga što je garancija, zaštite i odbrane naše Republike Srpske, čuvanje našeg nacionalnog i kulturnog blaga i negovanja dobrih odnosa sa našom maticom – poručio je Perić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024