ĆOSIĆ PROGLASIO POBEDU U IZBORNOJ TRCI: Ubedljiv trijumf SNSD u Istočnom Novom Sarajevu

S.M.

16. 11. 2020. u 00:05

KANDIDAT SNSD za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić proglasio je večeras pobedu na lokalinim izborima.

ЋОСИЋ ПРОГЛАСИО ПОБЕДУ У ИЗБОРНОЈ ТРЦИ: Убедљив тријумф СНСД у Источном Новом Сарајеву

Foto: Novosti

Ćosić je rekao da su rezultati koje je na lokalnim izborima osvojio u opštinama Istočno Novo Sarajevo, Pale i Trnovo nedostižni u odnosu na one glasove koje je izgubio u opštinama Istočni Stari Grad, Istočna Ilidža i Sokolac.

- U opštini Istočno Novo Sarajevo odnio sam ubedljivu pobedu sa više od 2.700 glasova razlike, rekao je Ćosić.

On kaže da je u Trnovu imao 350 glasova više od drugoplasiranog kandidata Miroslava Lučića iz SDS, te u Palama sa 1.500 glasova razlike.

Ćosić je istakao da je prvi direktno izabrani gradonačelnik Istočnog Sarajeva, te zahvalio onima koji su ga danas podržali, ali i onima koji nisu.

- Posebno hvala onima koji su me podržali, jer su prepoznali da je ono što smo zajedno radili mnogo bolje nego što je bilo do sada. Istočno Sarajevo je pokazalo da želi promenu i da bude kompaktan grad - rekao je Ćosić novinarima.

On je naveo da želi da napravi potpuno drugačiju Gradsku upravu i da pokaže da svaki čovek u ovom gradu može da se osjeća građaninom Istočnog Sarajeva.

- Najviše sam zahvalan građanima Istočnog Novog Sarajeva, Pala i Trnova, koji su mi omogućili ubedljivu pobjedu - naglasio je Ćosić i dodao da je ubeđen da će i građani Sokoca, Istočne Ilidže i Istočnog Starog Grada prepoznati njegov rad.

On kaže da rad uvijek pokaže rezultate.

- To je ono što sam poslednjih godina radio u opštini Istočno Novo Sarajevo, poručio je Ćosić.

On je rekao da je i SNSD kandidat Jovan Katić ubedljivo pobedio za nečelnika opštine Istočno Novo Sarajevo sa 2.800 glasova razlike.

- Bez obzira na sve pokušaje kriminalizacije, pokazali smo da nam građani veruju. Pokazali smo da radimo za građane, ocenio je Ćosić.

On je izrazio uverenje da za Istočno Sarajevo dolazi potpuno nova epoha, te da će nerad biti iskorenjen, a rad itekako vrednovan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)