DODIK: Nećemo napustiti Igora, žao mi je zbog situacije sa SPS

S.M.

18. 11. 2020. u 13:10

IGOR Radojičić je važan čovek u SNSD, želim pre svega da on ozdravi, mi nećemo napustiti Igora, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD. Dodao je da će nakon što Radojičić izađe iz bolnice održati sastanak sa njim.

ДОДИК: Нећемо напустити Игора, жао ми је због ситуације са СПС

Foto: O.M.

- Ja sam rekao svoje mišljenje o izborima, možda neke stvari koje sam rekao tada nisu bile dobre. Želim da Banjaluka bude što bolja, ali mislim po onome što je novi gradonačelnik ponudio i obećao iluzorno, kazao je Dodik.

-Žao mi je što je Igor izgubio u Banjaluci, mislim da je on bio najbolja opcija za Banjaluku. Mi smo očistili Banjaluku od kriminala, rekao je Dodik.

Podsetimo, dosadašnji gradonačelnik Banjaluke zaražen je virusom korona i nalazi se na bolničkom liečenju.

Dodik je još jednom poručio  da SNSD ima 42 opštine u RS.

- Najjača smo partija ma ko šta pričao, rekao je Dodik.

Naveo je da mu je "žao što je do ovog došlo sa SPS.

-Žao mi je što je do ovog došlo sa SPS- jer ni druge partije neće sa njima u koaliciju, bilo je ili mi ili oni, rekao je Dodik.

Prema njegovim rečima Nenad Nešić, nekadašnji v.d. direktora "Puteva RS" je uradio sve formalno i na vreme.

- Ne znam detalje, ali moramo poslati poruku da se moraju poštivati propisi, kazao je Dodik nakon obilaska Doma zdravlja Banjaluka.On je poručio i da će ovih dana RS izaći sa izveštajem o Srebrenici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)