VELIKI DAROVI KRAJU: Podrška volonterima iz Ugljevika

V. M.

24. 11. 2020. u 16:54

U OPŠTINI Ugljevik u protekle četiri godine ostvareni su projekti Omladinske bankevredni 41.354 KM, rekao je direktor programa Omladinske banke iz Fondacije "Mozaik" Željko Pauković, koji je sa radnju sa ovdašnjom lokalnom samoupravom ocenio najvišom ocenom.

ВЕЛИКИ ДАРОВИ КРАЈУ: Подршка волонтерима из Угљевика

Foto: V. Mitrić

U ostvarenju projekata, prema Paukovićevim rečima, učestvovalo je 234 volontera  koji su potrošili 1.500 volonterskih sati.

- Svi stanovnici opštine Ugljevik mogu da vide sve ono što je urađeno -rekao je Pauković.

Foto: V. Mitrić

 

Šef kabineta načelnika opštine Ugljevik Radoslav Ostojić izraziio je zadovoljstvo relaizovanim projektima na području ove opštine.

Ove godine realizovali najveći broj projekata,   sedam,  vrednosti 16.078 KM i jedan mikrobiznis - kaže Ostojić i najavljuje dalju saradnju i podršku ove opštine neformalnim grupama mladih.

Ivana Radovanović učenica četvrtog razreda Srednjoškolskog centra "Mihailo Petrović-Alas" zadovoljna je realizovanim projektom "Učionica po meri".

- Kroz ovaj projekat obnovili smo učionicu Gimnazije, nabavili smo novi inventar, okrečili, promenili smo pločice i uz ovu podršku napravili smo prostor u kome je prijatno da se radi - rekla je Radovanovićeva.

Realizovani projekti u ovoj godini su "Izgradnja interaktivnog poligona za decu na gradskom trgu u Ugljeviku i nabavka urbanog mobilijara", "Naše selo čita", "Učionica po meri", "Uređenje pešačko biciklističke staze na brdu Kose iznad Ugljevika", "e-učionica", "Basken in Vilidž" i "Opremanje pešačko-trkačke staze Kose na istoinemom brdu iznad Ugljevika".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati