DA LI ĆE BITI SMENE MINISTARA? Dodik otklonio veliku dilemu i poslao poruču članovima DNS-a

S. M.

11. 12. 2020. u 17:36

PREDSEDNIK SNSD Milorad Dodik rekao je danas da bi bilo pristojno da članovi DNS ne ostanu na funkcijama, nakon što je ta partija saopštila da je u opoziciji.

ДА ЛИ ЋЕ БИТИ СМЕНЕ МИНИСТАРА? Додик отклонио велику дилему и послао поручу члановима ДНС-а

Foto: Vlada RS

- Od takvih političkih gromada sam očekivao da budu dovoljno principijelni i da podnesu ostavke, ali onaj ko ne stigne da podnese ostavku biće smenjen. Ko će biti imenovan na njihova mesta biće dogovoreno u okviru koalicije, u proceduri kako je to i potrebnob - rekao je Dodik u Banjaluci nakon sednice Izvršnog komiteta SNSD.

Prema njegovim rečima, sledi teška i izazovna naredna godina.

- Ukoliko neko ne bude bio sposoban da odgovori izazovima na pozicijama ministara, naravno da ćemo im se zahvaliti, ali u ovom trenutku niko od ministara nije doveden u pitanje i neće biti smenjen, niti će biti doveden neko novi - rekao je Dodik.

Predsednik SNSD rekao je i da neće doći do promena u odnosima snaga političkih partija u Narodnoj skupštini Republike Srpske, te da koalicija okupljena oko SNSD ima stabilnu većinu, koja iznosi oko 50 poslanika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima