JOVICA RADULOVIĆ PREZUEO DUŽNOST: Konstitutivna sednica novog saziva krajem januara

Vid Blagojević

01. 01. 2021. u 07:43

KANDIDAT SDS-a i PDP-ea na nedavno završenim lokalnim izborima, Jovica Radulović novi je načelnik opštine Modriča.

JOВИЦA РAДУЛOВИЋ ПРEЗУEO ДУЖНOСT: Кoнститутивнa сeдницa нoвoг сaзивa краjeм jaнуaрa

Foto: Vid Blagojević

On je danas preuzeo dužnost prvog čoveka ove opštine od dosadašnjeg načelnika Mladen Krekića. Primopredaja je protekla u demokratskoj atmosferi i u skladu sa Zakonom i lokalnoj samoupravi Republike Srpske.

Krekić i Radulović su potpisali dokument o primopredaji, zatim je Radulović preuzeo pečate i dokumenta koja propisuje Zakon o lakalnoj samoupravi Republike Srpske.

- Već od današnjeg dana krećemo sa onim što smo obećali građanima Modriče. To je rad za dobrobit svih nas. Epidemiološka situacija nije sjajna. Finansijska situacija će svakako biti teška u narednoj godini. Zato molim sve sugrađane  na strpljenje, jer sve što smo obećali to ćemo i uraditi - naglasio  je Jovica Radulović novi načelnik opštine.

 Dosadašnja vlast, kako je naveo bivši načelnik Mladen Krekić, ostavlja Modriču kao prespektivnu sredinu za brži razvoj i finasijski stabilnu.

- Uz čestitke novom načelnik, moram reći  da je stanje u Modriči jako dobro. Dakle ostavljamo stabilan Budžet, a  problem za novo rukovodstvo biće pandemija koja hara, i koja će izazvati problem priliva sredstava u Budžet. Dakle to su  stvari na koje se ne može uticati.- rekao je Mladen Krekić i dodao:

-Želim da se ovom prilikom zahvalio svima sa kojima sam  sarađivao i radio proteklih 16 godina na stvaranju boljeg ambijenta za život na području opštine Modriča.

-  Novi načelnik opštine Jovica Radulović je najavio razgovore sa svim partijama koje imaju svoje odbornike u novom sazivu Skupštine, oko formiranja nove opštinske administracije. Kako je rekao, očekuje da će se do kraja janura iduće godine održati konstitutivna sednica novog saziva opštinskog parlamenta.                                           

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo