STANIVUKOVIĆ POSETIO RADNIKE AKVANE: Grad dao novac za isplatu plata za Novu godinu i predstojeće praznike (VIDEO)

Novosti online

30. 12. 2020. u 21:34

POMOĆI ćemo radnicima Akvane iz budžeta, da ljudi dobiju plate. Akvana je mrtva. Mi ćemo pokušati da je reanimiramo. Godinama smanjuju plate radnicima u ovom preduzeću i to nije u redu – rekao je ovo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, na vanrednoj konferenciji za novinare povodom situacije u javnom preduzeću “Akvana”.

СТАНИВУКОВИЋ ПОСЕТИО РАДНИКЕ АКВАНЕ: Град дао новац за исплату плата за Нову годину и предстојеће празнике (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

On je istakao da se ne igra politike, te da su ljudski životi njegov prioritet.

– Ja se ne igram sa ljudima i njihovim životima. Ne igram se politike kako neki kažu. Akvana je sada u rukamarepubličkih organizacija i svi treba da pomognemo ovim ljudima, ako samo neko u tom lancu zakaže, ni stotinu gradonačelnika im neće moći pomoći – kazao je gradonačelnik.

Govoreći o Akvani pozvao je skupštinsku većinu grada Banjaluka da se posveti ljudima i da “ne potvrđuje decenijske greške”.

Predstavnik sindikata Akvane, Slavko Mitić uskoro ide u penziju i kaže da ne želi da ode ponižen.

– Mi se borimo da dobijemo naše plate. Ja sam 44 godine radio, ne želim da uskoro odem u penziju ponižen – istakao je Slavko.

Stanivuković je posetio i radnike Akvane.

- Posetio sam radnike Akvane koji platu nisu primili već tri meseca i poručio im ovo:

Doznačili smo danas 85 000KM za isplatu plata za Novu godinu i predstojeće praznike.
Uradićemo koliko god je u našoj moći - napisao je on na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu