KAD SU MI ZAPALILI SVEĆU, ZNAO SAM DA JE OZBILJNO: Dodik apeluje na stanovništvo - Ne budite naivni!

Novosti online

05. 01. 2021. u 12:38

PREDSEDAVAJUĆI Predsedništva BiH Milorad Dodik nakon 16 dana borbe s koronavirusom danas je otpušten na kućno lečenje.

КАД СУ МИ ЗАПАЛИЛИ СВЕЋУ, ЗНАО САМ ДА ЈЕ ОЗБИЉНО: Додик апелује на становништво - Не будите наивни!

Foto: D. Pozderović

On se obratio novinarima nakon izlaska iz Univerzitetskog kliničkog centra RS u Banjaluci i podelio svoja iskustva o dvosedmičnom lečenju.

Dodik se zahvalio za predan radi i pristup koji nije video odavno.

- Ljudi su stalno bili tu kao i ja. Bavili se nama pacijentima. I ja sam zahvalan svima. Ovo je bilo mojih najtežih 25 dana. Kada slušam doktora Džajića i njegovu ekipu, vidim da je bilo poprilično ozbiljno. Zahvalan sam ljudima, pomoćnom osoblju, timovima lekara iz Srbije, Slovenije, SAD i svima koji su bili, ne samo oko mene, već koji su pomagali bilo kom čoveku. Uverio sam se da je ovo referentna zdravstvena ustanova - rekao je Dodik.

Dodao je da su ovi bili teški dan i za njega i porodicu i da ga očekuje period rehabilitacije. Poručio je ljudima da se čuvaju.

Nemojte biti naivni. Kada mi je dr Džajić rekao da je otišao u crkvu i zapalio sveću za mene bio sam svestan gde se nalazim. Bilo je problematično, Ovo je velika moja pobeda, ali i tima ljudi. Podrška mi je godila i davala snagu. Nije dozvolila da pokleknem. Osećam se poprilično dobro. Polako ću da vratim fizičku snagu. Malo sam pratio aktuelna događanja. Potres sam i sam osetio, žao mi je zbog tragedije u Posušju. Verujem da ćemo se okupiti, naći snagu i biti jaki - poručio je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda