DODIK OTKRIO SVE O IKONI: Iza afere se krije velika priča! (VIDEO)

Novosti online

05. 01. 2021. u 12:43

SRPSKI član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik nakon odluke konzilijuma lekara Univerzitetskog kliničkog centar Republike Srpske i 16 dana borbe sa virusom korona, otpušten je na kućno lečenje.

ДОДИК ОТКРИО СВЕ О ИКОНИ: Иза афере се крије велика прича! (ВИДЕО)

Foto Srna

Danas je na konferenciji za štampu, odgovorajući na pitanje o ikoni, poklonu za ministra spoljnih poslova Ruske Federacije Sergeju Lavrovu, rekao da je sve izmišljeno u Federaciji BiH.

- Ukrajina nikad nije postavila pitanje nestanka te ikone. Radi se o porodičnoj ikoni. Ni dan danas, organi vlasti Ukrajine nisu tražili tu ikonu. Izmislili su priču. Ambasador Ukrajine je govorio na bazi medijskih izveštaja, na osnovu laži. Ikona je tu, gospodin Lavrov je smatrao da treba da je vrati. Ona je tu i ja ću sada, nisam bi u prilici, nadam se da vam je poznato zbog čega, pozvati ljude koji su mi tu ikonu dali i javno im to vratiti, a oni neka objašnjavaju ostale stvari. Ništa tu nema, osim bolesne ambicije da se ta tema drži, kako bi se pokrli sramni potezi Željka Komšića i Šefika Džaferovića - rekao je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)