U REPUBLICI SRPSKOJ JOŠ 22 ŽRTVE KORONA VIRUSA: najmlađi preminuli 30-godišnji pacijent iz Bijeljine

R.S.

08. 01. 2021. u 10:52

U protekla dva dana u Republici Srpskoj je testirano 708 laboratorijskih uzoraka, a virus korona je potvrđen kod 150 osoba. Novozaraženi su evidentirani u 27 opština u Srpskoj, a najviše ih je u Banjaluci i to 68.

У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ЈОШ 22 ЖРТВЕ КОРОНА ВИРУСА: најмлађи преминули 30-годишњи пацијент из Бијељине

D. Pozderović

U protekla dva dana prijavljena su i 22 smrtna slučaja. Najmlađa žrtva imala je 30 godina i iz Bijeljine je, a najstariji je 88-godišnji muškarac iz Banjaluke.

Trenutno je u UKC RS u Banjaluci i opštim olnicama hospitalizovano 634 pacijenata, a na respiratoru su ukupno 52 osobe.

- Beležimo pad hospitalizovanih, ali i dalje ovaj broj zahteva značajan angažman bolničkih kapaciteta - poručili su danas u Institut za javno džravstvo RS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SRPSKA HEROINA KOJOJ SU UBILI DECU ZA NOVOSTI: Dobila sam dodatnu snagu kad sam videla da naš toliki narod kaže NE rezoluciji o genocidu