DRAŠKO ŠOKIRAO ZAPOSLENE: Nova odluka Stanivukovića iznenadila mnoge - ovako nešto do sada u Srpskoj nije viđeno (FOTO)

Novosti onlajn

08. 01. 2021. u 16:24

NOVI gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, iznenadio je zaposlene u Gradskoj upravi Banjaluka, svojom novom odlukom.

ДРАШКО ШОКИРАО ЗАПОСЛЕНЕ: Нова одлука Станивуковића изненадила многе - овако нешто до сада у Српској није виђено (ФОТО)

Foto: O. M.

Kao i sve do sad, Draško je ovu odluku koja se tiče zaposlenih u Gradskoj upravi podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama:

- Kroz "Srećne časove" gradimo prijateljske odnose između rukovodstva Grada i zaposlenih u Gradskoj upravi, jer podrška zaposlenih je ključna za svaki naš naredni korak.

- To će biti nova praksa koju uvodimo, tokom koje ćemo se, moji saradnici i ja, svakog petka, nakon završetka radnog vremena, družiti sa zaposlenima iz različitih odeljenja, te uz neformalne razgovore osluškivati najveće probleme i potrebe Gradske uprave i građana Banje Luke.

- Naša ideja je stvaranje grada bez podela i na tome ćemo istrajati. Kvalitetni ljudi, koji su danas na ključnim pozicijama u Gradu, a koji svoj posao obavljaju časno i pošteno, ostaće na svojim mestima, a pojedini biti i nagrađeni, jer naš princip je da ne menjamo ono što je dobro.

- Borićemo se da "Srećni časovi" postanu praksa, ne samo u Gradskoj upravi, već i u ostalim javnim preduzećima u Gradu - napisao je Stanivuković na svom Instagram nalogu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili