DRAŠKO ŠOKIRAO ZAPOSLENE: Nova odluka Stanivukovića iznenadila mnoge - ovako nešto do sada u Srpskoj nije viđeno (FOTO)

Novosti onlajn

08. 01. 2021. u 16:24

ДРАШКО ШОКИРАО ЗАПОСЛЕНЕ: Нова одлука Станивуковића изненадила многе - овако нешто до сада у Српској није виђено (ФОТО)

Foto: O. M.

NOVI gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, iznenadio je zaposlene u Gradskoj upravi Banjaluka, svojom novom odlukom.

Kao i sve do sad, Draško je ovu odluku koja se tiče zaposlenih u Gradskoj upravi podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama:

- Kroz "Srećne časove" gradimo prijateljske odnose između rukovodstva Grada i zaposlenih u Gradskoj upravi, jer podrška zaposlenih je ključna za svaki naš naredni korak.

- To će biti nova praksa koju uvodimo, tokom koje ćemo se, moji saradnici i ja, svakog petka, nakon završetka radnog vremena, družiti sa zaposlenima iz različitih odeljenja, te uz neformalne razgovore osluškivati najveće probleme i potrebe Gradske uprave i građana Banje Luke.

- Naša ideja je stvaranje grada bez podela i na tome ćemo istrajati. Kvalitetni ljudi, koji su danas na ključnim pozicijama u Gradu, a koji svoj posao obavljaju časno i pošteno, ostaće na svojim mestima, a pojedini biti i nagrađeni, jer naš princip je da ne menjamo ono što je dobro.

- Borićemo se da "Srećni časovi" postanu praksa, ne samo u Gradskoj upravi, već i u ostalim javnim preduzećima u Gradu - napisao je Stanivuković na svom Instagram nalogu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

momo

08.01.2021. 17:08

Fakultet je svakako potreban, ali završen sa znanjem, a ne trgovinom na berzi.Jer narod kaže,, Ako čovek prođe kroz školu, a škola ne prođe kroz čoveka slaba korist.

Nebojša

09.01.2021. 10:05

@dragan963 - Ми нисмо босанци ми смо Срби из Републике Српске ако већ пишете поштујте нас

Dragan

08.01.2021. 19:17

Neka On realizuje sve ono što je obećao, a obećao je kule i gradove, pa kada realizuje onda će građanima i radnicima Banjaluke biti srećna vremena, a ne srećni časovi! Sve su prilike da će sve biti kao u priči "Carevo novo odelo"...

MILENA

08.01.2021. 20:01

Ima da odlijepe načisto od silne sreće. Gdje ćeš ljepši početsk vikenda od druźenja sa šefom! I kakvi su mu to "srećni sati", ako misli razgovarati o poslu? Je li tu ideju preuzeo od oca ili američkih poslodavaca? Pardon, zaboravljam da on i nije poslodavac, nego političar.

Miloš

08.01.2021. 21:38

Dobar rokovodilac je onaj koji zna šta koji radnik može da uradi i koliki su njegovi dometi. Ljudima je potrebna podrška i razumevanje, uslovi za rad i plata se podrazumevaju.

Maki

09.01.2021. 09:32

Nek malo zadje i obidje one jadne radnike po firmama koji rade i crnče od,jutra do sutra za komad hljeba.A ne te šalteruse i koji zasjednu u fotelje pa ne ustaju do,penzije.

Rašo

09.01.2021. 09:37

Само га пустите да ради шта мисли, тј. шта су му наредили и видећемо куда то води. Петком, након радног времена, људи иду кући да проведу време са породицом и онима којима желе а не надређеним на послу! Да си имао нормалан развој каријере, некад, негде, било шта радио ово би ти било јасно градоначелниче! Али ти си са улице постао оно за шта се људи припремају деценијама и наравно да имаш дечије представе о људима, послу, односима међу запосленима, ...

Srle

09.01.2021. 20:51

Измишљање експертских тимова, уношење бадњака, јахање у народној ношњи(интересантно са црногорском капом а не крајишком), ломљење колача, сада хепи ауер петком, још да плива за богојављенски крст и то би било то из репертоара.