NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ NA JAHORINI: Gostu nestali satovi vredni 30.000 evra, uhapšena radnica hotela

V. Mitrić

09. 01. 2021. u 16:38

POLICIJSKOJ upravi Istočno Sarajevo, u četvrtak, prijavljeno da su od gosta jednog hotela na Jahorini iz hotelske sobe otuđena dva muška ručna sata vredna više od 32.000 evra.

НЕСВАКИДАШЊИ СЛУЧАЈ НА ЈАХОРИНИ: Госту нестали сатови вредни 30.000 евра, ухапшена радница хотела

Foto: D. Pozderović

Policija je odmah stupila u akciju. Prikupili su mnoštvo informacija, uradili druge poslove, saslušali oštećene i, vrlo brzo, ustanovili da se, s tom krađom u, može da dovede u vezu radnica hotela, S.G. Iz Rogatice.

Na osnovu naredbe nadležnog suda, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo pretresena je kuća i pomoćni objekti, koje koristi radnica. Tokom pretresa pronađeni su ukradeni satovi.

Satovi su vraćeni vlasniku, a nakon „dokumentovanja“ premeta protiv S.G.  će biti podnet izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći