GENERAL MLADIĆ SA PONOSOM DOČEKAO ROĐENDAN SRPSKE: Oglasio se sin Darko - Srcem i dušom on je sa nama!

Novosti onlajn

10. 01. 2021. u 23:07

GENERAL Ratko Mladić dočekao je 29. rođendan Republike Srpske sa radošću i ponosom, jer vidi da se Srpska brani, gradi i napreduje, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić.

ГЕНЕРАЛ МЛАДИЋ СА ПОНОСОМ ДОЧЕКАО РОЂЕНДАН СРПСКЕ: Огласио се син Дарко - Срцем и душом он је са нама!

Foto Tanjug-AP

- On je bio uvek skroman, nikada ne ističe neku svoju ulogu. Prosto je srećan kada vidi da se proslavlja. Svaki rođendan Republike Srpske ga ispunjava zadovoljstvom i ponosom, iako je tamo gde ne bi trebalo da bude, on je tu srcem i dušom sa nama, svaki trenutak dok je živ, a biće i poslije - rekao je Mladić.

Prema njegovim rečima, general Mladić je ponosan što Srpska i u ovim teškim vremenima preduzima ono što se može kako bi sačuvala, pre svega, zdravlje ljudi i celog naroda.

Njegov sin je naveo da je general na skroman način u Haškom tribunalu obeležio i pravoslavni Božić, te i da je svima teško što neko od članova porodice zbog pandemije virusa korona nije mogao da bude sa njim.

- Od početka marta je zabrana. Mi smo stalno u kontaktu, ali taj fizički kontakt i bliskost su nezamenjivi. Ipak, on to dobro podnosi - rekao je Mladić.

On je naglasio da ima utisak da se zdravstveno stanje njegovog oca stabilizovalo u proteklih nekoliko nedelja, od kada mu je popravljena krvna slika.

- Sad kada mu je popravljena krvna slika, stabilizovala mu se situacija što se tiče energije i snage. Mi sada nemamo nikakvu novu dokumentaciju da bismo realno videli kakvo je stanje. On inače ne voli da se žali, da puno priča o svojim tegobama, ali stabilno je - rekao je Mladić.

On je dodao da odbrana generala Mladića već tri meseca nije dobila na uvid njegovu zdravstvenu dokumentaciju, te napomenuo da je posljednji izveštaj bio nepotpun.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)