AMERICI je potrebno da isfabrikuje spoljnopolitičku krizu radi konsolidacije domaće scene. Nova administracija SAD ima agendu za ovaj deo Evrope nalik onoj iz devedesetih.

Sa srećom

15.01.2021. 09:17

Analiza savršeno tačna! Ima načina za suprotstavljanje samo treba znati — poslednja mogućnost je demokratija na gandijevski način — nazvaće oni to cinično `buđenje naroda` ali ništa neće moći jer to je demokratija. (Efikasnije bi bilo da i Rusi uđu sa bazom ako uđe Nato, samo da li je pravno moguće).

Bara

15.01.2021. 09:39

Sada se Srbi moraju bolje organizovati i sve pustati u medije i etar. Nikako douvoliti da se razmasu njihovi orlovi koji seju laz i mrznju protiv Srba . Na njihov jedan tekst udaroti kontru sa tri. Obavezno ove godine u Bratuncu i Potocarima podici krstove za sve stradale Srbe od strane Hrvata i muslimana napraviti ogromno groblje sa pobodenim jasnim oznakama gde je i ko je ubijen i traziti od SB da se stavi predznak da su u BIH Armija BH i HV ucinili agresiju i genocid na terotoriji FBIH i RS .

buki

15.01.2021. 15:56

Mislim da treba tužiti Bajdena za pretnje upućene Republici Srpskoj. Pretnja je takođe kažnjiva po zakonu i treba tražiti zaštiti pre nego što pretnju počne da sprovodi u delo.

zora

17.01.2021. 07:13

Srbi i stradaju toliko enormno u ratovima jer nisu oprezni u miru. Ova stradanja od 90-tih do sada su posledica ne istrazivanja i ne upoznavanja sveta sa nasim stradanjima u II Svetskom ratu, prvenstveno, ali ne samo, u Jasenovcu i to na takve monstruozne nacine nad kojima se i Hitler zgrazavao. Da ne pominjemo izivljavanja nad decom.Devedesetih je JNA ostavila Srbima dosta naoruzanja i dosta oficira koji poticu iz tih republika, ali su muslimani svoju vojsku formirali jos u septembru, pola godine pre pocetka rata, i neverovatno dobro organizovali TO i paravojne fomacije , takodje pre rata.Npr. u Sarajevu su vecinu muslimana zaduzili da ubiju bar po 1 komsiju Srbina (najbolji primeri su ubistvo Dr Sladojevica, cuvenog oftalmologa u Zenici , kao i pokusaj ubistva dekana Medicinskog fak. Prof. Dr Starovica). Da ne pominjemo da su svi imali zaduzenja da spijuniraju komsije Srbe i dojavljuju nadleznima.S tim u vezi: postoji li u BL TO i koliko je organizovana???