GOREO "PASAT" U DVORIŠTU: Nova paljevina automobila u Trebinju uznemirila javnost

D. CURAĆ

16. 01. 2021. u 07:30

U TREBINjSKOM naselju Gorica, u dvorištu porodične kuće, u novogodišnjoj noći, po julijanskom kalendaru, zapaljeno je još jedno vozilo. Kako su naveli u Vatrogasnoj jedinici, dojavu o požaru dobili su u četiri časa i 15 minuta, a automobil je u potpunosti izgoreo.

ГОРЕО ПАСАТ У ДВОРИШТУ: Нова паљевина аутомобила у Требињу узнемирила јавност

Foto D. Curac

Zasada nepoznati počinioci zapalili su automobil "pasat" u vlasništvu Trebinjca Zorana Vujovića, parkiran u dvorištu porodične kuće. Vozilo je u potpunosti izgorelo, iako su vatrogasci odmah po dojavi izašli na lice mesta i ugasili vatru koja je pretila da se proširi na kuću.

VATRA PRETILA KUĆI

PRAVA je sreća što u poslednjoj paljevini automobila u naselju Gorica nije izgorela i porodična kuća Vujovića. Plamen vatre je bio toliko veliki da se oštećenja primetna na fasadi kuće, a oštećena su i garažna vrata. Najveći problem je što je požar pretio da zahvati i pelet koji je bio u objektu.

Inače, tokom prošle godine u Trebinju je gorelo pet automobila, ove godine dva, a sumnja se da su svi požari namerno izazvani. Sedam nerešenih paljevina uznemiralo je javnost u Trebinju zbog čega je održana vanredna sednica Foruma za bezbednost.

`

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili