POŽAR KOD DERVENTE: Izgoreli potkrovlje i krov kuće, ogromna šteta

N. ĐURIĆ

18. 01. 2021. u 15:36

U DERVENTSKOM naselju Donji Cerani u nedelju je izbio požar na porodičnoj kući Slaviše Miloševića, u kojem srećom niko nije povređen ali je pričinjena ogromna materijalna šteta.

ПОЖАР КОД ДЕРВЕНТЕ: Изгорели поткровље и кров куће, огромна штета

Foto: G. Šljivić

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, potkrovlje kuće i krovna konstrukcija su u potpunosti izgoreli, kao i stvari u njima.

- Policijskoj stanici u Derventi u nedelju, oko 18,30, prijavljeno je da je mestu Ceranima izbio požar na porodičnoj kući vlasništvo lica inicijala S.M. U požaru koji su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa nije bilo povređenih lica, dok su krovna konstrukcija i potkrovlje kuće u potpunosti izgoreli-saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Kako je „Novostima“ rekla Dragana Kerkez, portparplka PU Doboj, uviđaj su danas  izvršili pripadnici Policijske uprave Doboj, zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslova zaštite od požara PU Doboj.

- Analiziraju se rezultati uviđaja, ali najverovatniji uzrok požara je dotrajalost dimnjaka. O svemu je obavešteno i Okružno tužilaštvo Doboj - rekla nam je Kerkezova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024