POŽAR KOD DERVENTE: Izgoreli potkrovlje i krov kuće, ogromna šteta

N. ĐURIĆ

18. 01. 2021. u 15:36

U DERVENTSKOM naselju Donji Cerani u nedelju je izbio požar na porodičnoj kući Slaviše Miloševića, u kojem srećom niko nije povređen ali je pričinjena ogromna materijalna šteta.

ПОЖАР КОД ДЕРВЕНТЕ: Изгорели поткровље и кров куће, огромна штета

Foto: G. Šljivić

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Doboj, potkrovlje kuće i krovna konstrukcija su u potpunosti izgoreli, kao i stvari u njima.

- Policijskoj stanici u Derventi u nedelju, oko 18,30, prijavljeno je da je mestu Ceranima izbio požar na porodičnoj kući vlasništvo lica inicijala S.M. U požaru koji su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Derventa nije bilo povređenih lica, dok su krovna konstrukcija i potkrovlje kuće u potpunosti izgoreli-saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Kako je „Novostima“ rekla Dragana Kerkez, portparplka PU Doboj, uviđaj su danas  izvršili pripadnici Policijske uprave Doboj, zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslova zaštite od požara PU Doboj.

- Analiziraju se rezultati uviđaja, ali najverovatniji uzrok požara je dotrajalost dimnjaka. O svemu je obavešteno i Okružno tužilaštvo Doboj - rekla nam je Kerkezova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024