NESTAO DESIMIR U BANJALUCI: Poslednji put je viđen oko 11 časova ispred porodične kuće u Karanovcu i od tada mu se izgubio svaki trag

O. M.

12. 02. 2021. u 15:00

DESIMIR Tomašević (50) iz Banjaluke nestao je pre četiri dana i policija poziva sve građane koji imaju informacije o njegovom kretanju da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na dežurni broj 122.

НЕСТАО ДЕСИМИР У БАЊАЛУЦИ: Последњи пут је виђен око 11 часова испред породичне куће у Карановцу и од тада му се изгубио сваки траг

Foto: Privatna arhiva

Tomašević je nestao 8. decembra. Poslednji put je viđen oko 11 časova ispred porodične kuće u Karanovcu kod Banjaluke i od tada mu se izgubio svaki trag. Nestali je visok između 175 i 180 cm, srednje telesne konstitucije, smeđe kose sa visokim zaliscima. Na sebi je imao dužu jaknu sa kapuljačom crne boje i somotne hlače sive boje.

Foto: Privatna arhiva

- PU Banjaluka apeluje na građane da, ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvim saznanja o njemu da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122 - rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUSLIMANSKI ZLOČIN BEZ KAZNE: Obeležavanje 32.godišnjice od masakra vojnika JNA u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu