NASRNUO NA POLICIJU: Psovao, pretio, a zatim i napao organe reda

V. M.

12. 02. 2021. u 18:10

TUŽILAŠTVO BiH je optužilo V. Vrsalovića (53)koji se tereti za sprečavanje službenih policijskih osoba u sprovođenju službenih radnji.

НАСРНУО НА ПОЛИЦИЈУ: Псовао, претио, а затим и напао органе реда

Foto: Arhiva VN

Tom Sarajliji se “stavlja na dušu” da je, u blizini zgrade Predsedništva BiH u Ulici Maršala Tita u Sarajevu, upućivao psovke i pretnje policijskim službenicima Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH, koji su radili na obezbeđenju objekta.

-Nadalje, optuženi se protivio naredbama ovlašćenih službenih osoba, pa je fizički nasrnuo na policajce, kojima je oštetio policijsku odoru, nakon čega je savladan -kažu u Tužilaštvu BiH.

-Optuženi se tereti da je silom sprečio službene osobe u institucijama BiH u činjenju službene radnje, koju su preduzeli u okviru svojih ovlašćenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)