NEPOŠTOVANJE MERA U ZVORNIKU: U jednom lokalu bilo 100, u drugom 179 gostiju bez maski i rastojanja

V.Mitrić

01. 03. 2021. u 10:53

NA PODRUČJU Policijske uprave Zvornik registrovana su dva krivična dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije

НЕПОШТОВАЊЕ МЕРА У ЗВОРНИКУ: У једном локалу било 100, у другом 179 гостију без маски и растојања

Foto: V. Mitrić

Policaijci PS Zvornik i Jedinice Žandarmerije PU Zvornik, preduzimajući operativno - taktičke mere su prvo u jednom lokalu zatekli više od 100 ljudi, gde skoro niko nije mario za zaštitnu opremu i rastojanje. 

 - O događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji se izjasnio da postoje obeležja krivčnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije - kaže Miljan Bobar, portparol PU Zvornik. 

Potom  su policajci  PS Kozluk i Jedinice Žandarmerije PU Zvornik, 27. februaea oko 21 čas, kontrolisali rad ugostiteljskog objekta u mestu Tršić, nadomak Zvornik, prilikom čega su utvrdili da  lokal nije poštovao zaključke Republičkog štaba za vanredne situacije u pogledu broja gostiju, obzirom da je u njemu legitimisano 179 ljudi, bez nošenja zaštitne opreme i fizičke distance.

I u ovom slučaju sledi podnošenje izveštaja OJT Bijeljina zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima u vreme epidemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)