NIKOLA ROKVIĆ KUPIO KARTU ZA SVOJ KONCERT: Platio je čak 30.000 dinara

J.S.

03. 04. 2023. u 15:17

ESTRADNI umetnik Nikola Rokvić održaće 20. aprila veliki humanitarni koncert u porti hrama Sveta Trojica u Vranju.

НИКОЛА РОКВИЋ КУПИО КАРТУ ЗА СВОЈ КОНЦЕРТ: Платио је чак 30.000 динара

Foto ATA Images

Od danas su, za ovaj muzički događaj godine, karte u prodaji. Cena ulaznice je 500 dinara, ali kupci mogu ponuditi i više s obzirom da će sav prihod sa koncerta biti uplaćen na račune Fondacije Budi human gde se prikuplja novac za lečenje tri korisnice iz Vranja.

Organizatori su došli na ideju da prvu ulaznicu za koncert postave na humanitarne licitacije i ona je do sada dostigla cenu od 3 000 dinara.

Mladi pevač kada je dobio ovu informaciju odlučio je da kupi kartu broj dva za svoj koncert.On je uplatio 30 000 dinara za lečenje jedne od korisnica.

Podsećamo da su sva sredstva namenjema lečenju Adriane Simeonove koja vodu bitku sa karcinomom, Nadice Stošić koja čeka na lečenje multiplaskleroze u Rusiji i Snežane Stanković koja ide na transplataciju bubrega u Belorusiju.

Od početka akcije, naporima pojedinaca, na račune tri Vranjanke uplaćeno je oko dva miliona dinara. Uz Vranjance su stala i velika imena javnog mnenja u Srbiji: FK Crvena Zvezda i FK Partizan, estradni umetnici Nikola Rokvić, Princ od Vranje i Marčelo, glumac Milan Vasić, likovni umetnici Marko Somborac i Dobrosav Bob Živković, pisac Branislav Janković, i mnogi drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!