TOKOM KARIJERE JE SARAĐIVAO SA BROJNIM POZNATIM LIČNOSTIMA: Kako su bili povezani Saša Vidić i glumica Branka Katić?

Novosti online

24. 04. 2023. u 15:40

MODNI kreator Saša Vidić preminuo je u 52. godinu na Bežanijskoj kosi, a on je bio čuveni srpski kreator i stilista koji je oblačio pola estrade.

ТОКОМ КАРИЈЕРЕ ЈЕ САРАЂИВАО СА БРОЈНИМ ПОЗНАТИМ ЛИЧНОСТИМА: Како су били повезани Саша Видић и глумица Бранка Катић?

Foto: Printskrin/Jutjub/ RED CARPET NEWS

Saša Vidić rođen je 1971. u selu Mlaka u Hrvatskoj, a od 1991. živi i radi u Beogradu gde se doselio početkom rata u Hrvatskoj.

Njegova prva kreacija bila je haljina Branke Katić, koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma "Mi nismo anđeli". Prvu kolekciju vlastitog brenda "Broz" predstavio je u septembru 1997. godina, a jedno vreme radio je i kao kostimograf na RTS.

Foto: Printskrin/Jutjutb/Da sam ja NEKO

U modnoj kući "Zekstra" radio je 14 godina, kreirao je brojne kolekcije za ovaj brend, ali i dizajnirao uniforme za privatna i javna preduzeća i ustanove.

U karijeri je sarađivao sa brojnim javnim ličnostima iz sveta sporta, muzike, politike, glume, televizije... Bio je zaslužan za modni izraz brojnih estradnih zvezda, a najplodonosnije saradnje su mu bile sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Aleksandrom Prijović.

Osmislio je i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, a uradio je i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvenstvo održano u Rusiji, piše Espreso.

BONUS VIDEO: KATARINA ŽIVKOVIĆ: Pesme sa novog albuma koji spremam, imaju malu dozu biografije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)