DRUŠTVENE MREŽE SU OKIDAČ ZA ZLO KOJE SE ŠIRI Lepa Brena uznemirena nakon masakra izjavila saučešće porodicama žrtava

Novosti onlajn

03. 05. 2023. u 22:55

Stravičan masakr koji je danas Beograd zavio u crno nakon ubistva osmoro đaka u OŠ "Vladislav Ribnikar" koje je izvršio maloletni Kosta. K. (14), duboko je uznemirio i folk divu Lepu Brenu

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ СУ ОКИДАЧ ЗА ЗЛО КОЈЕ СЕ ШИРИ Лепа Брена узнемирена након масакра изјавила саучешће породицама жртава

Foto: Ata images

Najveća balkanska zvezda Lepa Brena oglasila se ekskluyivno za Informer povodom vesti o stravičnom masakru koji se jutros desio u Beogradu u OŠ "Vladislav Ribnikar". Šokirana i potresena Lepa Brena je poručila je da je ovo sunovrat savremenog društva!

Foto: Printskrin/Jutjub/ Lepa Brena

- Ovo doživljavam teško kao i svaka majka. Ovo je poslednji stadijum i sunovrat našeg društva. Nasilje, droga, ubistva i kriminal su svakodnevnica našeg života, a mediji, kako štampani tako i elektronski, kao i društvene mreže, okidač su za zlo koje se širi brzinom epidemije - rekla je Brena i dodala: Moje saučešće porodicama. Porodica Živojinović.

Podsetimo, jutros u 8.30 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, učenik sedmog razreda Kosta K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole.

Kako smo izvestili, učenik sedmog razreda te škole došao je s pištoljem i pucao na drugare. Prvo je ubio čuvara, zatim nastavio svoj krvavi pir.

(Informer.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove