NEMA NIŠTA KUVANO: Marija i Verica Šerifović u okršaju oko hrane (VIDEO)

Novosti onlajn

08. 06. 2023. u 22:45

PEVAČICA Marija Šerifović, kada joj se ukaže prilika, obožava da provodi vreme sa majkom i da snimke objavljuje na Jutjub kanalu.

НЕМА НИШТА КУВАНО: Марија и Верица Шерифовић у окршају око хране (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/ Marija Serifovic/Aleksa Stanković/ATA images

Marijini favoriti obožavaju da gledaju ove urnebesne snimke, a jedan takav je upravo nastao iz majčine i ćerkine rasprave o kupvini i hrani:

Foto: Arhiva Novosti/Instagram printskrin/vericaserifovicofficial

- Vera neko vreme nije bila kod mene, ali sad je stigla i to u jednoj ruci ima Luj Viton torbu, a u drugoj metlu. Tako da VIP čistačica je stigla, svetska čistačica - izjavila je Marija u svom duhovitom stilu, a onda je Verica nastavila:

- Miš može da umre u tvom frižideru, da crkne! Samo naručuješ, nema ništa kuvano, znači propast. Idemo u nabavku, ali kaži ko plaća preduzeće ili? - našalila se Verica, a Šerifovićeva je potvrdila da ovoga puta ona plaća.

 Marija je upitala Vericu da li joj je dovoljno pet hiljada dinara.

- Pa bolje da se vratimo onda odmah kući. Šta da kupim sa pet hiljada, bolje da se vratim kući. Pa ti hoćeš i meso i još svašta nešto. Kad otvoriš frižider, svaki put kažeš da imaš isto, pa šta hoćeš, magare u njemu?! - odbrusila je Vera i nasmejala naslednicu.

CEO VIDEO POGLEDAJTE ISPOD:

BONUS VIDEO:

OSTVARILO MI SE I VIŠE NEGO ŠTO SAM ŽELELA | Sa zvezdama na ti | Br. 13 | Barbara Bobak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)