NE DAMO TI DA OSTARIŠ: Zorana Pavić ima veliki razlog za slavlje

Novosti onlajn

09. 06. 2023. u 20:40

PEVAČICI Zorani Pavić danas je rođendan, a već od ranog jutra pevačici pristižu čestitke, kako na društvenim mrežama tako i putem poziva, viber ili SMS poruka.

НЕ ДАМО ТИ ДА ОСТАРИШ: Зорана Павић има велики разлог за славље

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Pavićeva je zahvaljujući svojoj harizmi i smislu za humor jedna od omiljenih pevačica na estradi, a dokaz tome su i poruke i posvete koje dobija na sve strane, kako od prijatelja tako i od svojih kolega.

-Ne damo ti da ostariš – jedna je iz niza poruka koje Zorani pristižu tokom čitavog dana.

U svojoj dugoj karijeri, Pavićeva je snimila čak 9 albuma i otpevala 15 dueta sa glumcima, sportistima i drugim pop-rok pevačima, a poslednja pesma koju je izdala “Čekaću te gore“ izdvaja se kao posebna u njenoj karijeri.

Danas već čuvena predstave i mjuzikla „Devojačko veče“ sa kojom je postigla neverovatan uspeh možda jei zasenila njene ranije uspehe, a pred pevačicom su i dalje brojni poslovni izazovi.

Tako je na veliko iznenađenje publike, nedavno predstavila novu numeru koju je snimila sa dragim kolegom Nešom Twinsom, a njihova energije su se poklopile besprekorno.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Pesmom „Samo sa mnom si Amazon“ napravili su totalno ludilo, a gostujući u emisiji „Sa zvezdama na ti“ kod autora i voditelja Dušana Cakića.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

Pokazali su koliko su i dalje autentični kada je u pitanju muzika, ali i izgled.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

U nastavku pogledajte i podsetit se Zoraninog i Nešinog gostovanja u emisiji "Sa zvezdama na ti".

BONUS VIDEO:

JEDINSTVENOST JE KLjUČ SVEGA Milena Ćeranić u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)