GOCA TRŽAN ŽRTVA PREVARE: Evo kako su pokušali da nasamare njene fanove koristeći pevačicino ime

Novosti onlajn

05. 07. 2023. u 21:19

GOCA Tržan još jedna je u nizu pevačica koja se našla u neprijatnoj situaciji i postala žrtva internet prevare.

ГОЦА ТРЖАН ЖРТВА ПРЕВАРЕ: Ево како су покушали да насамаре њене фанове користећи певачицино име

Foto: Novosti

Ovaj put ni Gocu nisu zaobišli prevaranti na društvenim mrežama koji za sumnjive objave i oglase koriste imena i fotografije poznatih ličnosti. Tako se na Instagramu i jednom internet sajtu pojavila reklama u kojoj pevačica navodno reklamira proizvod.

Foto: Instagram

To je nju šokiralo, zbog čega se odmah oglasila i upozorila fanove, kako ne bi naseli na lažnu reklamu o preparatu protiv bora.

Foto: Printskrin Instagram/gocatrzan

- Ovo je lažna reklama! Ova prevarantska gamad koriste moje slike bez ovlašćenja i varaju potencijalne kupce. Ne mogu im zakonski ništa, jer se kriju iza lažnih profila, ali mogu ovako da vas upozorim da ne nasedate! - napisala je Goca.

BONUS VIDEO:

NAJVEĆA POBEDA JE BITI SVOJ | Sa zvezdama na ti | Br. 17 | Joca Stefanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar