IMALI SU SKLADAN BRAK I ČETVORO DECE: Supruga Danila Lazovića se decenijama krije od očiju javnosti, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Novosti online

09. 07. 2023. u 08:29

DANILO Lazović ostao je upamćen kao jedan od najtalentovanijih i najomiljenijih srpskih glumaca, a o njegovim maestralnim ulogama i danas se priča.

ИМАЛИ СУ СКЛАДАН БРАК И ЧЕТВОРО ДЕЦЕ: Супруга Данила Лазовића се деценијама крије од очију јавности, погледајте како изгледа (ФОТО)

Foto: M. Koković, Jutjub printskrin/Aleksandar Kovačević

On je iza sebe ostavio suprugu i četvoro dece.

Glumac rođen u Brodarevu preminuo je 2006. godine, u 54. godini života. Diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu 1974. i iste godine dobio ulogu u seriji "Otpisani".

Danilo Lazović bio je član Narodnog pozorišta, ali je igrao i u drugim pozorištima, poput Ateljea 212 i Zvezdare teatra.

Imao je veoma uspešnu karijeru, ali i privatni život, budući da je vodio računa da porodicu ne izlaže javnosti. Dok se on često pojavljivao na događajima, njegova supruga koju je voleo ceo život - Branka, gotovo nikada nije.

Ona je imala presudnu ulogu u njegovom životu, a upoznali su se tokom posete planini Zlatar, gde je on učestvovao na radničkim igrama u organizaciji FAP-a. Tada su na ovu planinu sa Cetinja došli i članovi kulturno-umetničkog društva iz ovog kraja. Kada je iz autobusa izlazila lepa Cetinjanka Branka Milošević, Danilo je šaleći se sa svojim drugarima prokomentarisao: "E, nju ću da oženim!".

Naravno, sve je rekao kroz šalu, ali početkom osamdesetih godina je to i učinio.

Branka i Danilo imali su skladan brak i dobili četvoro dece - Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.

Jednu od retkih fotografija Danilove supruge, koju možete videti iznad, objavila je Lazovićeva koleginica Milica Milša.

(Blic)

BONUS VIDEO: ANDREANA ČEKIĆ: Promena boje kose došla je sasvim slučajno, jer mi tako odgovara i bolje se osećam

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!