NA OTVARANJU PEVA ŽELJKO SAMARDŽIĆ: Poznat zabavni program na predstojećoj „Roštiljijadi“

I. M.

03. 08. 2023. u 15:32

Ovogodišnju „Roštiljijadu“ u Leskovcu, jednu od najvećih turističkih manifestacija u zemlji, svojim koncertom otvoriće Željko Samardžić.

НА ОТВАРАЊУ ПЕВА ЖЕЉКО САМАРЏИЋ: Познат забавни програм на предстојећој „Роштиљијади“

foto: I.Mitić

Njegov nastup, na velikoj bini na gradskom trgu, najavljen je za ponedeljak, 21. avgust. Dan kasnije svoj koncert održaće Bajaga i instruktori.

U sredu, 23. avgusta, nastupa Tropiko bend, u četvrtak Petar Grašo, u petak Ju grupa, a u subotu Snežana Đurišić i Dragan Kojić Keba. U nedelju, 27. avgusta, posetioci „Roštiljijade“ imaće priliku da uživaju u muziciranju odabranih izvođača sa „Nišvila“.

Ove godine je koncerte zvezda sa estrade iz gradskog budžeta izdvojeno osam odnosno milion dinara više u odnosu na prošlu godinu.

Za sada nije poznato koliko će ugostitelja imati svoje štandove sa proizvodima od roštilj mesa. To će se znati tek nakon što bude okončana licitacija za zakup prostora duž centralne gradske saobraćajnice – Bulevara oslobođenja.

Iz Turističke organizacije pozivaju leskovačke ugostitelje da učestvuju na „Roštiljijadi“. Njih je poslednjih godina na „roštiljskoj promenadi“ sve manje, jer imaju mnogo posla u svojim restoranima, a nedovoljno radne snage.

Na ovoj manifestaciji tradicionalno se organizuje i takmičenje u pravljenju najveće pljeskavice na svetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima